Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου: Έλληνες πολιτογραφήθηκαν η μητέρα κι ο αδερφός του

101

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής παρακολούθησε την τελετή δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τράβηξε, μάλιστα, βίντεο, τη στιγμή που η μητέρα του κι μικρότερος αδερφός του υπέγραφαν.

H απόφαση για την τιμητική πολιτογράφησή τους υπεγράφη στις αρχές Σεπτεμβρίουαπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

“Πάντα νιώθαμε Έλληνες”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από το Μαξίμου με την οικογένεια του.

“Μακάρι να ήταν εδώ και ο πατέρας σας”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ολοκλήρωση της πολιτογράφησης τους που έγινε από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα δεχθεί στις 11.00 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες από το Μέγαρο Μαξίμου:

 

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here