Γερμανία – Απίστευτος καυγάς ζευγαριού από την Ελλάδα – Η γυναίκα εμβόλισε το αυτοκίνητο του φίλου της

102

Ένα ζευγάρι από την Ελλάδα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μετά τον καυγά που είχαν στη Γερμανία. Στον τσακωμό τους ακούστηκαν απίστευτες βρισιές, ενώ τους βιντεοσκοπούσε ένας πολίτης από το σπίτι του.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο σε κάποια στιγμή με τη γυναίκα να εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα με το τζιπ της. Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο ανέβηκε αρχικά στο Facebook ο άνδρας βρίζει χυδαία την γυναίκα και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του τζιπ δίχως αποτέλεσμα. Τότε μπαίνει στο όχημά του συνεχίζοντας τις βωμολοχίες.

Τότε η γυναίκα εκτός ελέγχου πατάει το γκάζι του θηριώδους τζιπ και εμβολίζει ξανά και ξανά το όχημα του άνδρα, εγκλωβίζοντάς τον στον τοίχο.

 

«Τα κλειδιά του σπιτιού»

Στην συνέχεια βγαίνει από το τζιπ της και φωνάζει «τα κλειδιά του σπιτιού».  Έπειτα, δίχως να διστάσει ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του άνδρα μπαίνει μέσα και ο τσακωμός συνεχίζεται. Η γυναίκα βγαίνει από το όχημα, μπαίνει στο τζιπ της και φωνάζοντας «κάθαρμα» τρακάρει το αυτοκίνητο για άλλη μία φορά.

Την ώρα που όλα αυτά συμβαίνουν, ένας πολίτης που μένει σε διαμέρισμα στην περιοχή καταγράφει τα πάντα και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, ακούγεται να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here