Εύα Καϊλή: Περιμένουμε τον πατέρα της στην Ελλάδα – Τι λέει η οικογένειά της

119

Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί όσα αποκαλύπτονται σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, για το οποίο έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα – μεταξύ αυτών και η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Άνθρωπος από την οικογένεια της Εύας Καϊλή μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και είπε πως δεν γνωρίζουν τίποτα και περιμένουν να επιστρέψει ο πατέρας της στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως ο πατέρας της ήταν ένας από τους ανθρώπους που κρατήθηκε αρχικά για το σκάνδαλο διαφθοράς, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την Κυριακή.

Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν τον πατέρα έξω από ένα ξενοδοχείο με ένα χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της Εύας Καϊλή σημείωσε πως: «Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου μέχρι την Τετάρτη για την Εύα. Περιμένουμε τον πατέρα της να γυρίσει στην Ελλάδα. Παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από την στεναχώρια του. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος».

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα για το Qatar Gate – όπως ονομάστηκε το σκάνδαλο διαφθοράς – ανάμεσά τους η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here