Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού θα απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

191

Σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό προκειμένου να πείσει τους πολίτες για τον καθολικό εμβολιασμό αναμένεται να προβεί σύμφωνα με πληροφορίες η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το μήνυμά της θα είναι όπως μας αναφέρουν πηγές από την Ηρώδου Αττικού τηλεοπτικό και για το λόγο αυτό θα βρεθεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα στο γραφείο της συνεργείο της ΕΡΤ που αφού καταγράψει το μήνυμα θα το διανείμει και στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η κ. Σακελλαροπούλου αναμένεται να αναφερθεί στην ασφάλεια του εμβολίου και στην αναγκαιότητα να το κάνουν όσο γίνεται περισσότεροι προκειμένου «να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας» και να επιστρέψουμε σταδιακά στην κανονικότητα, έτσι όπως τη γνωρίζαμε μέχρι και της αρχές του 2020 που ξέσπασε η πανδημία.

Η ίδια η πρώτη πολίτης της χώρας αναμένεται να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο, κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Δεκεμβρίου, αν και η ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Θυμίζουμε ότι χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε ότι «η παρούσα περίοδος είναι πολύ ιδιαίτερη, αλλά το θετικό είναι το φως που βλέπουμε στην άκρη αυτού του δύσκολου δρόμου, κυρίως με τα εμβόλια, για τα οποία γίνεται λόγος αυτή τη στιγμή και όλη η Ευρώπη ετοιμάζεται να παραλάβει μετά την έγκρισή τους. Μπορεί όλοι να έχουμε πιεστεί πολύ, και κάποιοι περισσότερο από άλλους, αλλά σύντομα θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here