Χρηστίδης: Μαζεύουν άρον – άρον το επικοινωνιακό σόου των εμβολιασμών με εντολή Μητσοτάκη

168

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε δηκτικά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό.

«Με εντολή Μητσοτάκη έγινε το επικοινωνιακό σόου των εμβολιασμών. Με την οργή του κόσμου, τα μαζεύουν άρον-άρον», ανέφερε σχετικά.

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Είχε προηγηθεί το «φρένο» στην προτεραιότητα των κυβερνητικών στελεχών στον εμβολιασμό που θέλει να βάλει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις έντονες αντιδράσεις που ξέσπασαν χθες για αναβολή εμβολιασμών υγειονομικών στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και αντικατάστασή τους από υπουργούς και πολιτικά στελέχη.

Και μπορεί ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, να επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα κάνοντας λόγω για λίγα άτομα, των οποίων αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr το ζήτημα είναι υπαρκτό, αφορούσε περισσότερους υγειονομικούς και μάλιστα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε στους στενούς του συνεργάτες τη δυσφορία του και ζήτησε να μπει τέλος και να ακολουθούνται κανονικά οι προγραμματισμοί χωρίς πολιτικές εξαιρέσεις.

Ενόχληση για τις αναρτήσεις στα social media

Οι αναρτήσεις ορισμένων κυβερνητικών στελεχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φωτογραφία τους τη στιγμή του εμβολιασμού, θεωρήθηκαν υπερβολή από το Μαξίμου, το οποίο κρίνει ότι ο συμβολισμός επετεύχθη σε ανώτατο επίπεδο και ότι ο πρωθυπουργός έστειλε ο ίδιος το μήνυμα για ασφαλή εμβολιασμό.

Η κυβέρνηση θέλει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στο θέμα αυτό και κρίνει πως δεν χρειάζονται υπερβολές και πως κάθε πολίτης πρέπει να αντιμετωπίζεται ισότιμα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here