Αρχιεπισκοπή για Ιερώνυμο: Δεν ισχύουν όσα διακινούν στο διαδίκτυο – Χαίρει άκρας υγείας

106

To γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ξεκαθάρισε πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χαίρει άκρας υγείας, θέλοντας να διαψεύσει διάφορες ειδήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την υγεία του αρχιεπισκόπου

«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες “πληροφορίες” περί της υγείας του αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην… αγωνιούν ή… ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας», τονίζει σε δήλωσή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου,  Χάρης Κονιδάρης.

Επιπρόσθετα, επισημαίνει: «Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν. 

Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της…».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here