Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: «Ίσως προτρέχουμε λίγο, έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο»

117

O Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Βόλου μίλησε και στα τοπικά κανάλια και για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here