Αντιδήμαρχος Φαιστού: Ήμουν αρνητής της μάσκας και τιμωρήθηκα – Κινδύνεψα να πεθάνω από τον κορονοϊό

100

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού ήταν αρνητής της μάσκας και περιγράφει την εμπειρία του με τον κορονοϊό η οποία τον έκανε να αλλάξει άποψη.

«Ήμουν ένας από τους αρνητές της μάσκας και τιμωρήθηκα γι αυτό. Τώρα αν μου έλεγαν ότι θα κολλούσα, θα έμπαινα στο νοσοκομείο, θα κινδύνευε η ζωή μου, βεβαίως θα την έβαζα» αφηγείται ο Γιάννης Φασομυτάκης στην ΕΡΤ και προσθέτει «όταν το περάσεις βαριά είναι πολλές οι στιγμές που λες θα πεθάνω γιατί έχεις πολλές δύσπνοιες. Ο πνεύμονά σου είναι σαν να σκίζεται».

Σήμερα, εξοργίζεται όταν ακούει από κάποιους ότι δεν υπάρχει κορονοϊός ή ότι είναι μια απλή γριπούλα. Απευθύνει έκκληση στους αρνητές της μάσκας  να δουν σοβαρά το θέμα και να προτρέπουν οι ίδιοι τα παιδιά τους να φορούν μάσκες συνεχώς στο σχολείο, για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Δηλαδή αν κάποιο παιδί κολλήσει έναν παππού και μια γιαγιά και πεθάνει, τι θα πει ο μπαμπάς; Μπράβο στο παιδί μου που κόλλησε τον παππού και τη γιαγιά και πέθανε από αυτό; Θα κάνεις ένα παιδί φονιά! Είναι βαρύ αυτό που λέω, το ξέρω όμως χάνεται μια ανθρώπινη ζωή. Γιατί για μια μάσκα;», πρόσθεσε ο κ. Φασομυτάκης.

Όσο για το τι του στοίχισε περισσότερο στο Νοσοκομείο αλλά και μέσα στο σπίτι που ήταν απομονωμένος, ήταν όπως λέει ο ίδιος  ότι ήρθαν τα παιδιά του και τα έβλεπε από το τζάμι.

Ο κ. Φασομυτάκης αισθάνθηκε να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό. Ήταν κάτι που δεν περίμενε γιατί γυμναζόταν, δεν έπινε, δεν έκανε καταχρήσεις.

«Τον κόλλησα από κάποιους που είχαν πάει σε μια εκδήλωση» λέει στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όλοι στο δήμο Φαιστού τώρα δεν βγάζουν στιγμή τις μάσκες τους , παραδειγματίστηκαν από τον ίδιο.

«Να μην το περάσει κάνεις αυτό το πράγμα. Να μην το περάσουν ποτέ. Και με αυτή τη συνέντευξη μακάρι να βοηθήσουμε 10…20…100 άτομα να προσέξουν παραπάνω», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

«Κινδύνευσα να πεθάνω»

Ο κ. Φασομυτάκης μίλησε και στο Mega για την περιπέτειά του, λέγοντας: «Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά» και απεύθυνε έκκληση σε όλους να φορούν μάσκες.

«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους», είπε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here