Γνωστό πρόσωπο της τέχνης σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

380

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου, που συνεχίζουν να σοκάρουν, όπως παρουσιάστηκε και στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

To Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA φέρνει στο φως νέα στοιχεία που αφορούν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε βρεθεί στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. για αυτές τις υποθέσεις και πριν από εννέα χρόνια. Οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα, κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη, συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες. Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Πηγή: zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here