Για κατάληψη δημόσιας έκτασης κατηγορούνται δύο κτηνοτρόφοι πατέρας και γιος

164

Για παράνομη κατάληψη δημόσιας έκτασης 85 στρεμμάτων, σε παρακάρλια περιοχή, κατηγορούνται δύο κτηνοτρόφοι από το Νοέμβριο του 2020 και μετά και 25 συνάδελφοί τους, που θίγονται απ’ αυτή την ενέργεια (διότι είναι βοσκότοπος), επισκέφθηκαν χθες την Εισαγγελία και ζητούν την εφαρμογή του νόμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία μάλιστα, αργά χθες, συνελήφθη ο ένας απ΄τους δυο.

Ο νομικός σύμβουλος των κτηνοτρόφων της περιοχής Καναλίων Βασίλης Νιζάμης, τόνισε ότι έγινε αυτοψία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυθαίρετη κατάληψη δημόσιας έκτασης και έχει κινηθεί η διαδικασία επιβολής προστίμων.
Οι κτηνοτρόφοι διαπίστωσαν χθες ότι οι δύο παραβάτες, δεν φτάνει που κατέλαβαν και έσπειραν στην έκταση ζωοτροφή (βίκο), άρχισαν να κάνουν συγκομιδή της παραγωγής τους, θερίζοντας…

Αντιπροσωπεία έξι κτηνοτρόφων βρέθηκε χθες στα Δικαστήρια με τον νομικό τους σύμβουλο, επισκέφθηκε την εισαγγελέα υπηρεσίας και ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου με αυτόφωρη διαδικασία. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή της εισαγγελέως ζητήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here