Γεραπετρίτης για συγκεντρώσεις σε πλατείες: Αν χρειαστεί θα πάρουμε και νομικά μέτρα

470

Προσπαθούμε να τηρούμε το αναγκαίο μέτρο σε ό,τι αφορά την καταστολή και καταλαβαίνουμε πως δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί ένας πληθυσμός που έχει και την ορμή της νεότητας, όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν τα τελευταία βράδια σε πάρκα και πλατείες, όπως στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται παρά τις συστάσεις για αποφυγή του συνωστισμού, λόγω κορονοϊού.

Η υπερσυγκέντρωση σε πλατείες και έξω από καταστήματα καταστρατηγούν τον νόμο και δεν βοηθούν στο να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης και προανήγγειλε: Θα παρέμβουμε με κάθε αναγκαίο μέτρο, έχω την πεποίθηση πως είναι μεμονωμένα φαινόμενα, όπως και οι διαδηλώσεις φορέων και συλλογικοτήτων.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για βαθύτατα αντικοινωνικές συμπεριφορές που διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία και τόνισε πως είναι χρέος όλων απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες να μην υπάρξει οποιαδήποτε υποτροπή.

Θα χρησιμοποιήσουμε ειλικρίνεια και πειθώ και αν διαπιστώσουμε ότι με αυτού του τύπου τις κινήσεις να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τα αναγκαία νομικά μέτρα για να ξεπεράσουμε τον όποιο κίνδυνο, προειδοποίησε τέλος.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ