Γεννηματά: Να λυθεί οριστικά το θέμα της πρώτης κατοικίας και των δανείων

269

Την άμεση λύση του θέματος της πρώτης κατοικίας και των δανείων ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει προτείνει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής για να βρεθεί μια οριστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα της κατοικίας και των δανείων, για να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τους αδύναμους, συνειδητοί κακοπληρωτές.

«Έχουν δεχθεί όλα τα κόμματα πλην της ΝΔ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι περιμένουνε. Θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους εταίρους μας αν καταλήξει αυτή η διακομματική σε μια κοινά αποδεκτή λύση», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Επιπλέον, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έστρεψε τα βέλη της και κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός ότι βγήκε η χώρα από τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις καθώς η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει σε εθνικές επιλογές και ακόμη δεν έχουν πειστεί οι εταίροι για το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here