Φλαμπουράρης: Να απαγορεύσει άμεσα η κυβέρνηση όλους τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

111

Να απαγορεύσει άμεσα τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας καλεί την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του χρηματοπιστωτικού τομέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου προέβη πριν από λίγη ώρα σε γραπτή δήλωση επισημαίνοντας ότι: «Για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που συνεχίζονται ή ο πρωθυπουργός λέει ψέματα απευθυνόμενος – στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη – σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις λέγοντας ότι «δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020» ή το τραπεζικό σύστημα ακολουθεί το δικό του δρόμο κόντρα στην Κυβέρνηση και τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτοί που την πληρώνουν σε περίοδο πρωτοφανούς για τα δεδομένα υγειονομικής και οικονομικής κρίσης είναι οι αδύναμοι πολίτες αυτής της χώρας.

Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να πάρει άμεσα απόφαση για απαγόρευση όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να δώσουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή σχετικών αιτήσεων, αλλιώς μαζί με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του COVID-19, θα έχουμε και κύμα πλειστηριασμών κύριας κατοικίας».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here