ΕΣΠΕΛ: Δώρο Πάσχα στο Στρατιωτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

657

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε Λάρισας σχετικά με την καταβολή δώρου Πάσχα στο Στρατιωτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικο. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με εξαγγελίες του Πρωθυπουργού την 19 Μαρ 2020, αλλά και σύμφωνα με διευκρινιστικές εξαγγελίες του υπουργού οι­κονομικών την 20 Μαρ. 2020 έγινε γνωστή η χορήγηση έξτρα δώρου Πάσχα σε ιατρικό, νοσηλευτικό και Πολιτική Προστασία, ως ελάχιστη αναγνώριση για την νυ­χθημερόν εργασία που παρέχουν, για να κρατήσουν όλους μας υγιείς, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ερωτήματα που προκύπτουν με βάση τα στοιχεία που διαθέτει η Ένωση μας είναι τα εξής:
α. Προτίθεται η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να χορηγήσει το δηλω- θέν δώρο του Πάσχα στα στελέχη των περιπτώσεων της παραγραφου4 (α), (β) και (γ) της παρούσης.

β. Σχεδιάζει η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών κάποια ειδική μέριμνα για τα ανωτέρω στελέχη σε δεύτερο χρόνο ως ελάχιστη αναγνώριση για τις εξαίρετες υπηρεσίες τους σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά;

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), νόμιμα συμφέροντα των Στρατιωτικών και των οικογε­νειών τους παρατηρεί μια σοβαρή παράληψη στις ανωτέρω εξαγγελίες, έναντι μιας μεγάλης ομάδας ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των στρατιωτικών, που μαζί με το αντίστοιχο προσωπικό του δημοσίου, δίνουν και αυτοί έναν καθημερινό και διαρκή αγώνα ενάντια στη νόσο που μαστίζει την χώρα μας και παράλληλα όλο τον πλανήτη.
Κατόπιν τούτου προτείνουμε την χορήγηση των ανωτέρω εξαγγελιών (έξτρα δώρο Πάσχα):
α. Σε όλο το Στρατιωτικό Ιατρικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομεί­ων – Κιχνε- και Ιατρείων μονάδων σχηματισμών και πλοίων.

β. Σε όλο το Στρατιωτικό Νοσηλευτικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσο­κομείων – Κιχνε- και Ιατρείων μονάδων σχηματισμών και πλοίων.

γ. Σε όλο το νοσηλευτικό πολιτικό προσωπικό ΥΠΕΘΑ των Στρατιωτικών Νοσοκομείων – Κιχνε- και Ιατρείων μονάδων σχηματισμών και πλοίων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, έχοντας την βεβαιότητα ότι θα σταθείτε αρω­γοί στην προσπάθεια της Ένωσης μας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), που έχει ως μόνο στόχο τα νόμιμα συμφέροντα, αλλά και την επίλυση προβλημάτων των Στρατιωτικών της περιοχής μας και όχι μόνο..

Χειριστής Θέματος: Ασμίας Ντέλλας Σωτήριος 6906751712

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ