Ερώτηση για τον ΟΑΣΘ κατέθεσαν 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

307

Ερώτηση σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και αίτημα για κατάθεση εγγράφων κατέθεσε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπίστη Πέρκα, προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Την ερώτηση συνυπογράφουν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Καλλιόπη Βέττα, Χρήστος Γιαννούλης , Χαρούλα (Χαρά) Καφαντάρη, Κυριακή Μάλαμα, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Νικόλαος Παππάς, Παναγιού (Γιώτα) Πούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος και Ραλλία Χρηστίδου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν πως λίγες μόλις ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 3ης Δεκεμβρίου 2019, όπου με βάση το Νόμο 4482/2017 ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) παύει να παρέχει συγκοινωνιακό έργο, δεν υπάρχει καμιά επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση που να τροποποιεί το μέλλον του, ενώ παράλληλα, επισημαίνουν ότι οι υπηρεσίες μεταφορικού έργου χειροτερεύουν συνεχώς.

Η κ. Πέρκα και οι συνυπογράφοντες βουλευτές ερωτούν τον επικεφαλής του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το σχέδιο της κυβέρνησης ως προς το εν λόγω ζήτημα. Τέλος, ζητούν το σχέδιο της σύμβασης για την εκχώρηση στα ΚΤΕΛ, 25 λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here