Επίθεση Καρανίκα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης της Marfin

242

Υπό τον τίτλο «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο Νίκος Καρανίκας, πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στρέφεται κατά της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με ανάρτησή του στο Facebook, λόγω της παρουσίας της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στρεφόμενη προς την αρχηγό του κράτους πως «όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή (σ.σ. εννοώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη) γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις. Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox».

Το πλήρες κείμενο του κ. Καρανίκα έχει ως εξής:

«Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.

Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.

Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.

Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία;

Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;

Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης.

Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα..».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here