Επίσκεψη Θανάση Παιδή στο Δομένικο- Συναντήθηκε με παραγωγούς

201

Στο Δομένικο βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής ο οποίος συναντήθηκε με μέλη του τοπικού συμβουλίου και εκπροσώπους των παραγώγων .
Ο Θανάσης Παιδής επισκέφτηκε όλο τον κάμπο της περιοχής Δομενικού ώστε να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στις καλλιέργειας .
Η περιοχή του Δομένικου είναι μια είναι μια ιδιαίτερη περιοχή και το τελευταίο διάστημα αρκετοί νέοι άνθρωποι έχουν στραφεί στη γεωργία με ιδιαίτερη έμφαση στην αμυγδαλοκαλιέργεια , αλλά και τα αχλαδια , ροδακινα, αμπελια , ελιες. Τα συνολικά στρέμματα που καλλιεργούνται στην περιοχή είναι 16.000 ενώ από αυτά αρδευόμενα είναι μόνο τα 4.000 στρέμματα.
Το 2019 η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση των παραγωγώνενέταξε το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού 3 γεωτρήσεις στο Δομένικο και συγκεκριμένα στις περιοχές ΚΑΒΟΥΡΙΑ , ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ , ΑΜΠΕΛΙΑ .
Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθεί το σημαντικό πρόβλημα της άρδευσης στο Δομενικο. Είναι αρκετοί οι αγρότες και μάλιστα πολλοί νέοι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στην περιοχή και στην αγροτική παραγωγή και τους οποίους πρέπει να τους υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε πάντα κοντά στον αγροτικό κόσμο και το αποδεικνύουμε συνεχώς .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here