Ελένη Σιαματά-Μπούτλα: Ένα ΄΄ευχαριστώ΄΄ δημόσια σε όλο τον κόσμο που με στήριξε στον προεκλογικό μου αγώνα.

826

Η προεκλογική περίοδος τελειώνει επίσημα σήμερα και σε κάποιους αυτή η πρώτη επαφή με τον προεκλογικό αγώνα αφήνει θετικό πρόσημο. Ανάμεσα σ’ αυτούς και η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Λάρισα Μπροστά, η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με το ήθος και την συνέπεια που την διακρίνει.

Η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, γνωστή στην πόλη της Λάρισας, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας ως ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και συνιδιοκτήτρια κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, νιώθει ευγνώμων προς τον κόσμο που την στήριξε στον προεκλογικό της αγώνα, την αγάπη που δέχτηκε καθώς και για τις εμπειρίες που αποκόμισε.

Η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, μιας και έχει αποδείξει με την πορεία της ότι είναι αγωνίστρια. Άλλωστε για εκείνη,  το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να έρθει σε επαφή με όλους αυτούς τους ανθρώπους απ’ όλες τις συνοικίες της Λάρισας και να μοιραστεί  μαζί τους προβληματισμούς και όνειρα.

Η επιτυχία της, άλλωστε,  είναι η έμπρακτη αγάπη που δέχθηκε και ευελπιστεί να την τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here