Δίκτυο Νέων Λάρισας: Ήρθε η ώρα να δοθεί με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία ένα τέλος σε κάθε μορφή βίας και σε οποιοδήποτε χώρο παρουσιάζεται.

309

Αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας διάφορες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε το ποιόν της κοινωνίας στην οποία ζούμε, αλλά και ειδικότερα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρεφόμαστε. Ακούμε ανθρώπινες φωνές να αφηγούνται περιστατικά κακοποίησης που στιγμάτισαν τον ψυχικό τους κόσμο • βία ακόμη και στις αγνές, αθώες παιδικές ψυχές.

Το Δίκτυο Νέων Λάρισας καταδικάζει κάθε παρέμβαση “κάποιων” στον υπέροχο παιδικό τους κόσμο, “κάποιων” που στερούν από το πρόσωπο αυτών των παιδιών το χαμόγελο και όλες τις αρετές της παιδικής τους ηλικίας, η οποία ούτε αντικαθίσταται, ούτε αναπληρώνεται. Το Δίκτυο Νέων Λάρισας αποτελεί μια ακόμα φωνή, ώστε αυτές οι ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να μη βρίσκονται πια στο σκοτάδι. Η αποσιώπηση της αλήθειας δεν ελαφρύνει τον πόνο αλλά θεωρείται συνενοχή.

Η φρίκη και η διαστροφή βρίσκονται πολύ κοντά μας. Ήρθε η ώρα να δοθεί με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία ένα τέλος σε κάθε μορφή βίας και σε οποιοδήποτε χώρο παρουσιάζεται. Το αίσθημα της χαράς είναι το πολυτιμότερο αγαθό στην ζωή των παιδιών και οφείλουμε να πολεμήσουμε για να διασφαλιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here