Διεγράφη από τη ΝΔ στέλεχος που επικροτούσε τον εμπρησμό σχολείου μεταναστών στη Λέσβο

442

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται από μέλος του κυβερνώντος κόμματος ο Διαμαντής Καρασούλας.

Γράφει η Βίκυ Σαμαρά

Το στέλεχος της ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ είχε προβεί σε άκρως ρατσιστικά και μισάνθρωπα σχόλια σε ανάρτηση για την εμπρηστική επίθεση κατά του σχολείου μεταναστών One Happy Family στη Λέσβο.

«One happy night», δηλαδή «μία χαρούμενη νύχτα», είχε γράψει ο κ. Καρασούλας στο Facebook, κάνοντας χυδαίο λογοπαίγνιο με το όνομα του σχολείου που κάηκε, το οποίο μεταφράζεται ως «μία χαρούμενη οικογένεια».

Στις αντιδράσεις μάλιστα επέμεινε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Το σχόλιο του κ. Καρασούλα λόγω της ιδιότητας του στη ΝΟΔΕ Ηλείας έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και κατηγορίες συνολικά κατά της ΝΔ. Έτσι αποφασίστηκε η διαγραφή του για να καταστεί σαφές πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές.

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Στεργίου, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ