Διανομή Τροφίμων σε Νίκαια και Πλατύκαμπο

245

Από τον ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων, στους δικαιούχους  ΤΕΒΑ  οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό  εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: Κοτόπουλο, χοιρινό, φέτα, λάδι, ζάχαρη, μακαρόνια, κριθαράκι, φασόλια, φακές, πελτές, γραβιέρα, πραλίνα φουντουκιού, φρυγανιές, καρότα, πατάτες, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, υγρό πιάτων.

Η διανομή για όλους  τους δικαιούχους θα γίνει την Παρασκευή20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 08.30 – 13.30 στους παρακάτω χώρους:

ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ:  Αποθήκες του Συνεταιρισμού 08.30 – 11.30

ΝΙΚΑΙΑ:  Πολιτιστικό Κέντρο 12.00 – 13.30

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή  την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο στην ορισθείσα  ημερομηνία, καθόσον  δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής .

Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής  από Δημόσιο φορέα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here