Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα και αύριο στη Λάρισα λόγω έργων ΔΕΥΑΛ

380

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό 28ης Οκτωβρίου, για τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη 22 και 23 Απριλίου αντίστοιχα, αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης υπόγειου αγωγού ύδρευσης.

Οι ρυθμίσεις της ΕΛ.ΑΣ. – με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων – αφορούν στο τμήμα της 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή με την οδό Κοραή έως τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου. Αναλυτικότερα στο τμήμα από την οδό Κοραή έως την οδό Μανδηλαρά προβλέπεται: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Κοραή έως την οδό Μανδηλαρά. Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών 28ης Οκτωβρίου -Μανδηλαρά. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου – Μανδηλαρά, στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Λάμπρου Κατσώνη-Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου-Μανδηλαρά και στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου από τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου – Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου.

Η επόμενη φάση αφορά στο τμήμα, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των λεωφορείων 3 και 11 θα διεξάγεται ως εξής: Στην περίπτωση που η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου παραμένει ανοικτή, από τις οδούς Κύπρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούζβελτ, Λ. Κατσώνη, Ηρώων Πολυτεχνείου. Στην περίπτωση που η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι κλειστή, από τις οδούς Κύπρου, 23ης Οκτωβρίου, Υψηλάντου, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here