Δεν τους γνωρίζεις, όμως τους ξέρεις…

2076

Δεν τους γνωρίζεις, όμως τους ξέρεις!
Αυτοί…, οι καλλιτέχνες των δρόμων…, άλλοι μουσικοί με την κιθάρα τους στημένοι σε μια γωνιά του πεζόδρομου, άλλοι ακίνητοι και βαμμένοι παριστάνοντας αγάλματα για ώρες ολόκληρες, άλλοι κάνοντας τρικ κ βάζοντας μπαλάκια κ μαντήλια από μανίκια κ λαιμούς, κουνώντας έτσι απλά και μαγικά τα χέρια τους, άλλοι σε groupάκια ακροβατώντας και χορεύοντας ως οι καλύτεροι performer.

Όλοι τους προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, ο καθένας με τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο και να τραβήξουν το μάτι σου κατά τη μεριά τους. Και το καταφέρνουν…θα το κατάφερναν, άλλωστε, ούτως ή άλλως και χωρίς να προσπαθήσουν πολύ!

Είναι αυτοί που αγαπούν αυτό που κάνουν και νιώθω ότι θέλουν να το μεταδώσουν σε εμάς τους περαστικούς… Είναι αυτοί που έχουν ένα όμορφο, περίσσιο θάρρος και επιθυμούν να το αποκτήσεις και εσύ και εγώ… Είναι αυτοί που, αν τους δινόταν η ευκαιρία, θα επέλεγαν πάλι αυτό ακριβώς που κάνουν… Είναι οι άνθρωποι “των δρόμων”… Είναι γνωστοί-άγνωστοι… Είναι αυτοί που ομορφαίνουν την σκληρή πραγματικότητα που ζούμε… Είναι αυτοί που δεν τους γνωρίζεις αλλά τους ξέρεις καλά!

Είναι αυτοί που με πάθος και δύναμη γίνονται μικροί ήρωες της καθημερινότητας, κάθε είδους ήρωες!!!!
Και για να γίνεις “ήρωας” κάποιου άλλου, πρέπει πρώτα να γίνεις ο ίδιος του εαυτού σου!

ΛΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here