Χρυσοχοΐδης: Σε λίγους μήνες ο φράχτης στον Έβρο θα είναι πραγματικότητα

427

Για τον φράχτη στον Έβρο μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι «σε λίγους μήνες θα είναι μια πραγματικότητα».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν προκλήσεις στα σύνορα με την Τουρκία, ενώ χαρακτήρισε «απόλυτα ψύχραιμη» τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι «η Ελλάδα κατάφερε να γίνει σύμβολο της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων» και πως στον Έβρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού, της Frontex. Είπε επίσης ότι με την πρόσληψη ακόμη 400 νέων συνοριοφυλάκων που έχουν όπως είπε δρομολογηθεί «πιστεύω ότι η πραγματικότητα της μεθορίου θα είναι πολύ καλύτερη».

Αναφερόμενος στις προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας περιπολίες αστυνομικών. Ανακοίνωσε ότι υπάρχει ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της αστυνομίας.

Επισήμανε ότι επί 10 χρόνια η αστυνομία έμεινε χωρίς νέες προμήθειες και πως συνολικά από την προηγούμενη χρονιά αλλά το τρέχον έτος αγοράστηκαν 1.500 αστυνομικά αυτοκίνητα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ