Αθωώθηκαν τρεις αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο στη Μελούνα

382

Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο στη Μελούνα το 2017. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις αγροτοσυνδικαλιστές,  ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτζής και ο πρώην πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου Νίκος Ρεβήσιος, κατηγορήθηκαν ως ηθικοί αυτουργοί για παρακώλυση συγκοινωνίας και κατάληψη οδοστρώματος.

Μετά την αθώωση του, ο κ. Μαρούδας δήλωσε ότι «γίνεται μια προσπάθεια να ποινικοποιηθεί το συνδικαλιστικό μας δικαίωμα να μπορούμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε μια πολιτική που μας διώχνει από τα χωράφια μας και μειώνει το εισόδημά μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Γι’ αυτό βγαίνουμε στους δρόμους. Όχι για να δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να αντιληφθούν πως έχουμε και την συνδικαλιστική μας ιδιότητα μέσω της οποίας εμείς μεταφέρουμε τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων».

Να σημειωθεί, πως ακολουθεί η δικάσιμος για 10 συνδικαλιστές που βρισκόταν στο μπλόκο της Νίκαιας πρόσφατα. Η δίκη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here