Ανοίγει ξανά μετά από οχτώ χρόνια το νηπιαγωγείο στα Καλύβια Ελασσόνας

307

Θετική εξέλιξη είχε η πρωτοβουλία  του  π. Αντιπερειφερειάρχη και εντεταλμένου συμβούλου κ.  Θανάση Παιδή ο οποίος ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων των Καλυβίων είχε ξεκινήσει από τον περασμένο  Ιούνιο  τις προσπάθειες για να λειτουργήσει  ξανά το νηπιαγωγείο στα Καλύβια.

Μετά από συνεργασία όλων τον εμπλεκόμενων  φορέων  το νηπιαγωγείο στα Καλύβια θα λειτουργήσει  ξανά και  το κουδούνι  του σχολειού θα χτυπήσει στο χωριό μετά από οχτώ χρόνια που παρέμενε κλειστό .

«Σε μια περίοδο που είχαμεσυνηθίσει ότι  σχολεία στα χωριάνα κλείνουν έχουμε το ευχάριστο γεγονός το νηπιαγωγείο στα Καλύβια να ανοίξει ξανά ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων που όλοι οι φορείς υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο Θανάσης Παιδής ο όποιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Δοδοντσάκη όσο και την Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

«Τα ΚαλύβιαΕλασσόνας είναι ένα ζωντανόχωριόκαθώς δραστηριοποιούνται πολλοί νέοι κτηνοτρόφοι και αγρότες, οι οποίοι  δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Η ζωή στα ορεινά  χωριά δεν  είναι  εύκολη . Θέλει μεγάλη προσπάθεια  για να βελτιωθούν  οι  συνθήκες και οι υποδομές αλλά έχουμε το όραμά μας, γιατί πιστεύουμε στους ανθρώπους της παραγωγής και της υπαίθρου και θα είμαστε συνεχώς κοντά τους» τόνισε ο κ.  Θανάσης Παιδής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here