Αναζητούν νύφη από τα Φάρσαλα για να ζήσει το δικό της παραμύθι (ΦΩΤΟ)

3409

Το έχω γράψει πολλές φορές, ότι το facebook είναι πηγή πολύτιμων πληροφοριών. Κάποιες φορές δυσάρεστες, άλλες φορές περίεργες και μερικές φορές πολύ ενδιαφέρουσες και για καλό σκοπό. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η δημοσίευση μιας χιουμοριστικής σελίδας, μέσω της οποίας αναζητείται νύφη από τα Φάρσαλα!Πιο συγκεκριμένα, η διαχείριση της σελίδας, αποφάσισε να βοηθήσει μια νύφη από τα Φάρσαλα να ζήσει τον δικό της παραμυθένιο γάμο χωρίς…έξοδα.

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή όμως. Η χιουμοριστική σελίδα Φυστίκι που κυλάει, πριν λίγες μέρες, κοινοποίησε μια δημοσκόπηση σχετικά με το πιο γλυκό είναι το χειρότερο ανάμεσα στον χαλβά Φαρσάλων και στο γλυκό του κουταλιού μελιτζανάκι. Ο χαλβάς Φαρσάλων, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν κρίθηκε χειρότερος- αλήθεια, σε ποιον δεν αρέσει ο χαλβάς Φαρσάλων- και η διαχείριση ένιωσε λίγο άσχημα για το φαρσαλινό γλυκό.

Σήμερα, με σκοπό να αποκαταστήσει αυτή την αδικία, αποφάσισε να κάνει μια νύφη από τα Φάρσαλα ευτυχισμένη. Θα προσφέρει λοιπόν, σε μια μέλλουσα νύφη που πρόκειται να παντρευτεί στα Φάρσαλα και δυσκολεύεται οικονομικά να αντεπεξέλθει, ένα πλήρες πακέτο περιποίησης αλλά και την φωτογράφιση του γάμου της.

Στην προσπάθεια αυτή, συντάσσονται και πολλές κύριες που δραστηριοποιούνται στην Λάρισα, όπως η κα Τζόαν Λίλια που θα ασχοληθεί με το μακιγιάζ αλλά θα προσφέρει και προϊόντα περιποίησης στην τυχερή νύφη, η κα Όλγα Ντόστη που θα επιμεληθεί τα μαλλιά της και η κα Χρύσα Βλαχάκη που θα επιμεληθεί την αποτρίχωση της νύφης.

Εμείς μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να πούμε για αυτή την πρωτοβουλία και φυσικά αναμένουμε τις εξελίξεις. Άραγε ποια θα είναι η τυχερή;

 

Στέλλα Καρατζόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here