Ανάμεσα στους καλύτερους σε μαθητικό διαγωνισμό ο γιος του Βασίλη Κόκκαλη (ΦΩΤΟ)

1022

Την 5η θέση στον μαθητικό διαγωνισμό «Διαστημική αποστολή – εκτοξεύστε την ιδέα σας στο διάστημα» της Blue Origin για το 2020, κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης, γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη. Ο Κωνσταντίνος είναι μαθητής Β’ Γυμνασίου και φοιτά στα εκπαιδευτηρία Ν.Μπακογιάννη.

Ανάμεσα σε 30 συμμετοχές Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ως ανεξάρτητη συμμετοχή, κατάφερε με την εργασία – έρευνα που κατέθεσε στον διαγωνισμό και είχε ως θέμα την συμπεριφορά των αντιοξειδωτικών στο διάστημα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία και να συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές του διαγωνισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη.

Στην προσπάθεια του τον βοήθησαν οι άνθρωποι  της ομάδας του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών του τμήματος Βιοχημείας– Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα του κ. Δημήτρη Κουρέτα, καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών– Τοξικολογίας του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του κ. Φώτη Τέκου, υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here