Αλλαγή διοίκησης για μεγάλη εταιρεία της Λάρισας

3047

Σημαντική μεταβολή στην ηγεσία της Λαρισινής Intercomm Foods. Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr με απόφαση της πλειοψηφίας των μετόχων αντικαταστάθηκε από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία ο Στέργιος Τσαγκούλης, γαμπρός του ιδρυτή και βασικού μετόχου Ελευθέριου Σαϊτη, ο οποίος  για σειρά ετών κατείχε τα ηνία της επιχείρησης.

Την διοίκηση της βιομηχανίας, η οποία ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1990 και ειδικεύεται στην τυποποίηση φρούτων και ελαιών, ανέλαβαν ο πλειοψηφών μέτοχος Ελευθέριος Σαϊτης και η κόρη του Ιωάννα – Αλεξάνδρα Σαϊτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαϊτης ανήκει στους παλιούς Λαρισαίους βιομηχάνους και εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την δεύτερη οικογενειακή επιχείρηση, την κονσερβοποιϊα φρούτων “Κρόνος Α.Ε.” που εδρεύει στην Ημαθία.

O Τσαγκούλης, που επί των ημερών του πάντως αυξήθηκαν σημαντικά τα οικονομικά μεγέθη και τα μερίδια αγοράς της Intercomm Foods, επικεντρώνεται τώρα στην ιδιόκτητη μονάδα μεταποίησης και εμπορίας ελιάς, στην Χαλκιδική, την οποία εξαγόρασε πριν μερικά χρόνια, διατηρώντας γραφεία και στη Λάρισα.

Πηγή: thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here