Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα: “Ο Κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς” – ΦΩΤΟ

708

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην γεμάτη Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για μήνυμα νίκης που στέλνουν οι Λαρισαίοι. Συγκινημένος από την συγκέντρωση του κόσμου δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι μπροστά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την συγκλονιστική σας παρουσία σήμερα. Η Λάρισα σήμερα δίνει απάντηση, ο λαός είναι εδώ, είναι παρόν, διεκδικεί τις θυσίες και τα κεκτημένα του».

«Ο κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής», είπε. “Οι πολίτες σήμερα στέλνουν στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα. Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης και της λαϊκής ετυμηγορίας.”

Τόνισε ότι «μόνο η ΝΔ μιλά για success story για τα χρόνια του κου Σαμαρά και Βενιζέλου. Μόνο ο κ. Μητσοτάκης που ονειρεύεται να συνεχίσει το έργο των απολύσεων και των περικοπών. Μόνο αυτοί μας λένε ότι είχαν ιστορία επιτυχίας, ο κ. Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρός του που όταν απέλυε γιατρούς και έκοβε δαπάνες από την υγεία, έλεγε ότι είναι δικά τους τα μέτρα, όχι της τρόικας, μη τυχόν και του πάρει η τρόικα τη δόξα».

Επιστρέφουμε τις θυσίες του ελληνικου λαού

«Δεν είναι παροχές αυτά που δίνει σήμερα η κυβέρνηση, είναι οι θυσίες του λαού αυτές που επιστρέφονται», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας. “Ο λαός έσφιξε τα δόντια και τα καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια”

Είσαι και θα είσαι ο Πρωθυπουργός, φώναζαν οι Λαρισαίοι
Καταχειροκροτούμενος ο Αλέξης Τσίπρας, άκουγε τα συνθήματα που φώναζε ο κόσμος και συμπλήρωσε ότι τον πρωθυπουργό θα τον βγάλουν οι κάλπες την Κυριακή και όχι οι δημοσκοπήσεις.
Ο κ. Τσίπρας κλείνοντας, ζήτησε από τους συγκεντρωμένους πολίτες, να μην χαρίσουν τα όνειρα τους και να μην δώσουν το δικαίωμα να τους τα κλέψουν και πάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here