Άδωνις Γεωργιάδης: Να πάει μέσα ο Τσίπρας αν έβαλε τους μάρτυρες της Novartis να τα πουν

241

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για την υπόθεση Novartis και τόνισε πως αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τους προστατευόμενους μάρτυρες να καταθέσουν όσα έχουν υποστηρίξει, τότε θα πρέπει «να πάει μέσα».

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας αρχικά: «Εμείς, που τα ονόματά μας κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, καταστράφηκαν υπολήψεις, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση οι οικογένειες μας, αισθανόμαστε μια μεγάλη πίεση αλλά και μία μεγάλη δικαίωση. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι κάτι πολύ “σάπιο” υπήρχε σε αυτή την έρευνα από την αρχή».

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους. Όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση Novartis, τον Φεβρουάριο του ’18, είχα πει ότι δεν πρόκειται να αφήσω την τελευταία μου πνοή αν δεν τιμωρηθούν αυτοί οι συκοφάντες.

Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη των αληθινών τους προσώπων -γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει- και πριν από την αποκάλυψη εκείνων που τους έβαλαν να πουν αυτά τα ψέματα. Όταν μάθει ο ελληνικός ποιος τους έβαλε τότε θα ξέρουμε και ποιος πήγε να στήσει τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας.

Το λέω δημόσια για να ακουστεί. Ειλικρινά εύχομαι για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος. Οφείλω όμως να πω ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».

«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση. Και θα προσέλθουν… Γιατί αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την γνώση τους τότε θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος τους έβαλε να τα πουν. Αν τους έβαλε ο Παπαγγελόπουλος, μέσα ο Παπαγγελόπουλος, αν τους έβαλε η Τουλουπάκη, μέσα η Τουλουπάκη, αν τους έβαλε ο Πολάκης, μέσα ο Πολάκης, αν τους έβαλε ο Τσίπρας, μέσα ο Τσίπρας», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here