Αχτσιόγλου κατά Βρούτση: Και καταργεί και προκαλεί

266

Κατά του Γιάννη Βρούτση στρέφεται η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου απαντώντας στα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης για την 13η σύνταξη.

«Για τον κ. Βρούτση “13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ”, όπως προκλητικά δήλωσε σήμερα», αναφέρει σε δήλωσή της με τίτλο «Και καταργεί και προκαλεί ο κ. Βρούτσης».

«Υπήρξε, όμως, για 800.000 χαμηλοσυνταξιούχους που έλαβαν μια ολόκληρη σύνταξη το 2019 καθώς και για άλλους 1,7 εκατ. συνταξιούχους που ενίσχυσαν σημαντικά το εισόδημά τους» επισημαίνει.

Η Έφη Αχτσιόγλου παράλληλα τονίζει ότι πρόκειται για ενίσχυση που θεσπίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ «για να είναι μόνιμη και θα ήταν μόνιμη αν ο κ. Βρούτσης δεν επέλεγε συνειδητά και κυνικά για δεύτερη φορά στην ιστορία του να καταργήσει».

«Για εμένα και τη ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ 13η σύνταξη. Αυτό ήταν προεκλογικό επίδομα για να εξαγοράσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ψήφο των συνταξιούχων. Το ψηφίσαμε διότι είμαστε πάντοτε υπέρ του να παίρνει χρήματα ο κόσμος» σημειώνεται πως είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Εργασίας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here