Επιπλέον λάδι στην φωτιά στην κόντρα Κομήτσα-Γεωργούλη-Τι λέει ο ιδιοκτήτης γειτονικού κτιρίου

636

Μάλλον η διαμάχη του πρώην δημάρχου, περιφερειακού συμβούλου και πλέον ιερέα Ρίζου Κομήτσα με τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη για το σπίτι στην Ανατολή Αγιάς ήταν μόνο η αρχή, καθώς στην κόντρα των δύο αντρών συμμετέχει πλέον και τρίτο άτομο!

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού κτίσματος  και άμεσα θυγόμενος, όπως ο ίδιος λέει, καθώς συνορεύει με τις δυο ιδιοκτησίες (Κόμητσα-Γεωργούλη) με επιστολή του στο iLarissa.gr, κάνει την δική του παρέμβαση επί του θέματος και ρίχνει κ’ άλλο λάδι στην φωτιά…

Δείτε αναλυτικά την επιστολή που μας απέστειλε:

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης (λέει η παροιμία) στην Ανατολή Αγιάς. Προφανώς ο κος Γεωργούλης γνωρίζει την μισή αλήθεια, καθώς ο κος Κομήτσας εκτός από την καταπάτηση της ιδιοκτησίας του, το ίδιο έχει κάνει και με το διπλανό ιδιοκτήτη, με καταπάτηση 28τ.μ. (Σύμφωνα με τα συμβόλαια αγόρασε 101τ.μ και οικοδόμησε 141τ.μ.)

 Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του διπλανού κτιρίου, υπάρχουν όλα τα έγγραφα και τα σχέδια που αποδεικνύουν το αντίθετο των ισχυρισμών του κουΚομήτσα, τα οποία και θα δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ καθώς και στις αρμόδιες πολεοδομικές και δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του διπλανού οικοπέδου οι αναρτημένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τον κοΚομήτσα, μέρους της ιδιοκτησίας του καταγγέλοντα, συνιστούν δυσφήμιση και παραπληροφόρηση  ο οποίος και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, “καθώς (ο κος Κομήτσας) δεν δικαιούται να εμπλέκεται σε ξένες ιδιοκτησίες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here