Συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην παράσταση «Αρκούδα»

377

Την Τρίτη  18 Ιουνίου στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας  πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Αρκούδα» του Άντον Τσέχωφ από το θεατρικό εργαστήρι της κας  Βραχνιάρη Βανέσα..

Παράλληλα συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα  τροφίμων  για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων.

Τα τρόφιμα  παρέδωσε η υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου κα Βραχνιάρη Βανέσα  ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι και ενημέρωσαν για τη λειτουργία της Δομής τονίζοντας ότι  με τον τρόπο αυτό συμμετέχουν στην ενίσχυση της προσπάθειας του δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here