Όλγα Φασούλα: Στο πλευρό του Γιώργου Μανώλη για ένα καλύτερο Συκούριο

773

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι οι εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι γυναικεία υπόθεση. Γυναίκες που πατάνε γερά στα πόδια τους, μητέρες, επιστημόνισσες και επιχειρηματίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον εκάστοτε υποψήφιο Δήμαρχο, με σκοπό την αλλαγή προς το καλύτερο.

Ανάμεσα σε πολλές, ξεχωρίζει η παρουσία της κ. Όλγας Φασούλα, η οποία πίστεψε στο όραμα του κ. Γιώργου Μανώλη και συμμετέχει στον συνδυασμό ”Νέα Δύναμή” ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στο Συκούριο. Η κ. Όλγα Φασούλα, είναι απόφοιτος σχολής Λογιστικής, σύμβουλος επιχειρήσεων εξατομικευμένου franchise και εθελόντρια του Κοιν. Σ.ΕΠ ”Ενεργώ Κοινωνικά”. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπακαγιάννη και μητέρα τριών παιδιών.

Η κ. Όλγα Φασούλα, ήρθε να δυναμώσει το τοπικό ψηφοδέλτιο του κ. Μανώλη στο Συκούριο και να βοηθήσει προς όλες τις κατευθύνσεις, με γνώμονα πάντα το καλό της τοπικής κοινότητας Συκουρίου.

Βασικός μου στόχος είναι το νοικοκύρεμα και η προκοπή του τόπου στον οποίο ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ενδιαφέρομαι για την γυναικεία, και όχι μόνο, επιχειρηματικότητα και όνειρο μου είναι, το Συκουρίο να γίνει ένας τόπος όμορφος, ο οποίος θα κρατάει τους νέους και θα τους δημιουργεί ευκαιρίες να παράξουν έργο. Η λογική μου, απέχει χιλιόμετρα από την  λογική των ρουσφετιών και του βολέματος, καθώς πιστεύω πως η σκληρή δουλειά είναι αυτή που ανταμείβεται στο τέλος. Το Συκούριο, πρέπει να λάμψει ξανά και οι κάτοικοι να οργανωθούν σε δράσεις που θα έχουν ως σκοπό το κοινό καλό, δηλώνει η ίδια.

Οπλισμένη με διάθεση για προσφορά, σίγουρα αποτελεί μια σημαντική παρουσία στο πλευρό του υποψηφίου Δήμαρχου Τεμπών, κ. Μανώλη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here