Η Λάρισα της δημιουργίας- Ο Λαρισαίος Χρήστος Γκόρτσος κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και η Λάρισα πρωταγωνιστεί (video)

658

Τον τελευταίο χρόνο, η Τέχνη δέχθηκε τεράστιο χτύπημα λόγω της πανδημίας. Όλοι οι καλλιτέχνες βρέθηκαν μακριά απ’ αυτό που αγαπούν, χωρίς επαφή με το κοινό και φυλακίστηκαν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι εύθραυστων ισορροπιών.

Ευτυχώς όμως, η δημιουργία δεν τελειώνει ποτέ και οι Λαρισαίοι καλλιτέχνες θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές. Ο Λαρισαίος μουσικός Χρήστος Γκόρτσος, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο του τραγούδι, με τίτλο Ό,τι μας συνδέει, και μετέτρεψε την Λάρισα σ’ ένα μεγάλο στούντιο για βιντεοκλίπ.

Υπεύθυνος για την σκηνοθεσία, αλλά και τη οργάνωση της παραγωγής ήταν ο Ανδρέας Θεοχάρης, ενώ την κινηματογράφηση και την επεξεργασία ανέλαβε ο πολυβραβευμένος Χρήστος Δαρδούμπας του PSV Photography. Από την ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Στεφανής ( Acapella Recording Studio) που ανέλαβε την παραγωγή, την ενορχήστρωση αλλά και τα  πλήκτρα, ενώ στο  σαξόφωνο ήταν ο Θάνος Φυσέκης και στις κιθάρες ο Χρήστος Γκόρτσος.

Το styling επιμελήθηκε το Alternative fashion show, το Hair Styling το Κτένιον και το grooming- Make Up το Alis_beauty Make up. Τέλος, στο βιντεοκλίπ συμμετείχαν οι: Model/πρωταγωνίστρια: Ευδοκία Ζα., Γρηγορία Σπανού, Ευαγγελία Μπαλογιάννη, Γιώργος Στεφανής, Ιωάννα Καραουλάνη και Παναγιώτης Μπίλλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here