Ευχές για την ονομαστική της γιορτή δέχθηκε η Ελένη Σιαματά-Μπούτλα (ΦΩΤΟ)

719

Σπουδαία γιορτή, χθες Τρίτη 21 Μαΐου, για τον Χριστιανισμό και παρά το άγχος της προεκλογικής περιόδου, η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Καραλαριώτου, δέχθηκε ευχές για την ονομαστική της γιορτή.

Σε μια απόλυτα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο Φρούριο, όσους θέλησαν να την συναντήσουν και να της ευχηθούν από κοντά για την ονομαστική της γιορτή, αφού είναι πολύ αγαπητή στους κύκλους της πόλης λόγω  της επαγγελματικής της δραστηριότητας ως ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών και φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης αλλά και συνιδιοκτήτρια σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Από την φιλική συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει η κ. Ρένα Καραλαριώτου, η οποία ήταν πολύ ευδιάθετη και γέμισε με εγκάρδιες ευχές την κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα. Απαστράπτουσα η εορτάζουσα, δέχθηκε όλες τις ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι ευχές για καλή τύχη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here