Ελένη Σιαματά-Μπούτλα: Η Λάρισα θα πάει μπροστά με την Ρένα Καραλαριώτου και όλους εμάς δίπλα της

1012

Η αλήθεια είναι ότι οι φετινές εκλογές έχουν άρωμα γυναίκας. Στην περίπτωση της κ. Ελένης Σιαματά-Μπούτλα, που συστρατεύθηκε στο πλευρό της κ. Ρένας Καραλαριώτου και συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, οι συστάσεις είναι περιττές. Εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας, είναι ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών και φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης καθώς και συνιδιοκτήτρια κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, με δυναμική προσωπικότητα και όραμα για ένα δήμο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ευρωπαϊκούς δήμους.

Αφορμή για να ασχοληθεί με τα κοινά ήταν η επιθυμία της να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κάτοικων στη πολύπαθη συνοικία του Αγίου Γεωργίου,μια συνοικία που γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά ούσα κάτοικος της περιοχής.

Η δράση και το όραμα της όμως, δεν σταματάει εκεί! Στο μυαλό της, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί όταν πρόκειται για το κοινό καλό όλων των πολιτών του Δήμου. Η Ελένη Σιαματά-Μπούτλα επισκέφθηκε στο πλευρό της κ. Ρένας Καραλαριώτου όλες τις συνοικίες της πόλης,όπως την Χαραυγή, την Τούμπα, το Αβέρωφ, τα Πυροβολικά, την Ανθούπολη, τα Ταμπάκικα, τη Νέα Σμύρνη και το Κουλούρι και είδε από κοντά τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους.

Με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά όλα αλλάζουν, σύμφωνα με την ίδια και τίποτα δεν είναι απίθανο αν αφιερωθεί ο κατάλληλος χρόνος και η απαιτούμενη προσπάθεια απ’ όλους. Η κ. Ελένη Σιαματά- Μπούτλα, πιστεύει στην αλλαγή που όλες οι περιοχές του Δήμου έχουν ανάγκη καιείναι σίγουρο ότι στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου, θα βοηθήσει να λυθούν όλα όσα χρονίζουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Λάρισας.
Άλλωστε, έχουν την γνώση, τη θέληση και τη δύναμη για να πάνε τη Λάρισα Μπροστά!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here