Οι μικροί κατασκηνωτές στο Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας –Ξεκινάει Β΄ Κατασκηνωτική Περιόδου

374

Οι “Καλοκαιρινοι Ιχνηλάτες”  του 25ου Δημοτικού Σχολείου και οι “Σουβλεροί Αχινοί“ του 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιππούπολης επισκέφτηκαν τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιερας Μητρόπολης Λάρισας για να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μιας εκπομπής.

Οι μικροί κατασκηνωτές πήραν για λίγη ώρα το ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού, μίλησαν  για τις εμπειρίες τους στο  πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη “ και είδαν πώς βγαίνει μια εκπομπή στον αέρα!

Στη συνέχεια,  επισκέφτηκαν τον χώρο όπου ετοιμάζεται και διανέμεται το φαγητό για το συσσίτιο της Μητρόπολης καθώς και  τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας. Η εκδρομή έκλεισε χαρούμενα με πικ νικ στον σκιερό προαύλιο χώρο του ναού. Τα παιδιά συνόδευσε η συντονίστρια του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη”-διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων κ. Σταυρούλα  Μπαξεβάνου

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος Λαρισαίων ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη περίοδο λειτουργίας του προγράμματος “Κατασκήνωση στην πόλη – καλοκαίρι 2019” με πολλές δημιουργικές  δράσεις και  ψυγαγωγικά – προγράμματα και χάρισε την αύρα του καλοκαιριού σε  χίλιους τριακόσιους  ογδόντα μικρούς κατασκηνωτές που φιλοξενηθηκαν στις δομές του.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου ξεκινά η  δεύτερη  κατασκηνωτική περιόδος που θα φιλοξενήσει  χίλια περίπου  παιδιά, με διάρκεια από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2019 .Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη”  λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 15:00 με ώρα προσέλευσης 7:30 έως 8:30 και ώρα αποχώρησης από 14:00 έως 15:00. Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα.

 

Ευχόμαστε καλή  β ΄ κατασκηνωτική περίοδο σε όλους!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here