Λάρισα: Δημοσκόπηση στο Facebook για τον Δημαρχιακό Θώκο (ΦΩΤΟ)

1348

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και  όλα δείχνουν ότι οι φετινές εκλογές θα είναι…της ανατροπής. Η πρόθεση ψήφου αποτελεί ένα καλό δείγμα για τα αποτελέσματα και όπως είναι φυσικό οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν. Μια παρόμοια δημοσκόπηση, έχει ανέβει και στο Facebook τις τελευταίες μέρες και βάζει στην αρένα τα δυο φαβορί για τον Δήμο Λαρισαίων.

Απόστολος Καλογιάννης και Ρένα Καραλαριώτου, κονταροχτυπιούνται αυτή την στιγμη, με τον πρώτο να συγκεντρώνει ποσοστό 41% έναντι του 59% της κ. Καραλαριώτου.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία stoiximan έχει δημιουργήσει το δικό της δελτίο με τους υποψηφίους δημάρχους και βάσει των μέχρι σήμερα στοιχείων της για το δήμο Λαρισαίων, δίνει ως φαβορί τον νυν δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, το ποντάρισμα στον οποίο έχει απόδοση 1,65 μικρότερη από αυτή που έδινε πριν από λίγες ημέρες.

Ακολουθεί η κ. Καραλαριώτου με απόδοση 2,35, ο κ. Κρίκης με απόδοση 17, ο κ. Γαμβρούλας με απόδοση 50 και τελευταίος είναι ο κ. Γούλας με απόδοση 80. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο κουπόνι υπάρχει και ο κ. Διαμάντος που ήδη συμπορεύεται με τον κ. Καλογιάννη και ο οποίος έχει απόδοση 35.

Βέβαια η κάλπη,ως γνωστόν, είναι έγκυος και ένας Θεός ξέρει τι θα γεννήσει στο τέλος. Όψομεθα!

Σ.Κ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here